אכילה באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/10/2009 | 18:50 | מאת: רא

אני קמה באמצע הלילה, מדי לילה עם תחושת חולשה ורעב בלתי נשלט וחייבת לאכול משהו מתוק.על מה מעיד סימפטום שכזה? תודה מראש על התשובה.

שלום רב סמפטום כזה יכול להעיד על מספר כיוונים: רפואי, נפשי או שילוב. יתכן מצב רפואי בו יש לך רמת סוכר נמוכה במהלך הלילה או מצב פיסי אחר שגורם לכך ,וזאת יש לשלול אצל רופא משפחה יתכן ומדובר במצב רגשי (הכי סביר לדעתי) בו הדחף לאכול "מרשה לעצמו" לצוץ רק בלילה אפשרות משולבת היא שאת לא אוכלת מספיק במהלך היום (בשל סיבה נפשית) ואז הרעב בלילה הוא תגובה פיסיולוגית של הגוף לכך הייתי ממליצה לשתף בכך את רופאה המשפחה בקופת החולים וכן לקבוע פגישה עם תזונאית בקופת החולים הם יוכלו לעזור לך להבין האם מדובר ברעב פיסיולוגי או רגשי אם מדובר ברעב רגשי (אין בעיה רפואית) אזי אמליץ לך לפנות לטיפול נפשי מקווה שזה עוזר. אנאנ עדכני מה חשבת ואיך מתקדם גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית