לכן

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

14/10/2009 | 10:49 | מאת: נפרדת

אני נפרדת, תודה גילי על הכל עד עכשיו. החלטתי והפעם אני אעמוד מאחורי החלטתי, הגיע הזמן. מאחלת לכולכן שכל אחת תמצא את מקומה האמיתי. אני.

שלום צר לי לקרוא את שכתבת. אני מניחה שברור לך שאת מעמידה אותי במצב של חוסר אונים מול הודעה שכזו, בלא דרך ליצור אתך קשר. אולי כך את מלמדת אותי בכך משהו מתחושת חוסר האונים שאת חשה כעת, וזו אכן תחושה קשה. אם את מעוניינת לקבל ממני עזרה כלשהי את יותר ממוזמנת לפנות אלי במייל [email protected] או בטלפון 0544959060 מקווה לשמוע ממך בהקדם גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית