עודף משקל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/09/2009 | 00:52 | מאת: דפנה

אולי זה לא המקום אך תהיתי האם את מקיימת קבוצות קטנות לצורך מטרה של ירידה במשקל? ובכלל האם את מטפלת במקרים של עודף משקל קיצוני? תודה רבה

דפנה שלום כעת אין לי קבוצה טיפולית בנושא עודף משקל אך אני מטפלת בתחום זה באופן פרטני באזור המרכז. חשוב לציין שהטיפול אינו מתמקד ישירות בירידה במשקל אלא בחלק הרגשי שהביא למצב זה ומקשה לזוז ממנו. בד"כ רצוי ללוות תהליך זה בטיפול אצל תזונאית על מנת לטפל בחלק הפיסיולוגי. שני הדברים יחד יכולים להביא להקלה רגשית וגם לשינוי בדפוסי האכילה. את מוזמנת לפנות אם ברצונך לשאול עוד שאלות או לחשוב יחד מה יכול להתאים לצרכייך. נשתמע, [email protected] 0544959060 גילי

03/12/2009 | 15:45 | מאת: אישה גדולה

קבוצת הרזייה בשם - גדולות ראי כאן: www.gdolot.com לנשים בעלות עודף משקל ניכר בלבד!! בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית