טיפול באגם

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

23/08/2009 | 18:36 | מאת: אני

מישהי היתה או מכירה את המקום הזה??אשמח לשמוע חוות דעת. תודה.

שלום לך אני רואה שלא הגיבו להודעתך. כנראה שלא היו התנסויות בקרב הגולשים כאן וגם אני לא מכירה את המקום. נסי ליצור עמם קשר, להגיע לפגישת היכרות ולהתרשם בעצמך. אין טוב ממראה עיניים ותחושת בטן. בהצלחה, גילי

01/09/2009 | 16:48 | מאת: *****

היי. אני הייתי מטופלת באגם במשך שנה כמעט. הטיפולים במקום כוללים טיפולים קבוצתיים-למשל מעגל בנות של שעה וחצי, טיפול באומנות-ציור, מוזיקה, ויש טיפולים אחד על אחד עם תזונאית, פסיכולוגית ובמקרה הצורך עם פסיכיאטרית. לי אישית גם היה טיפול של פעם בשבועיים עם ההרוים. כעיקרון המקום מחייב פגישה של פעם בשבוע עם תזונאית, פעם בשבוע אם פסיכולוגית ולפחות 2 טיפולים בקבוצות. אני אישית פחות התחברתי לטיפולים בקבוצות ואפילו הרגשתי שזה החזיר אותי אחורה קצת מבחינת התקדמות אבל מומלץ בחום ללכת ולנסות!!!:) שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית