טיפול תרופתי מוכח???

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/08/2009 | 14:12 | מאת: mm

גילי שלום!! ברצוני לברר ולשאול האם טיפול תרופתי בפרוזאק יחד עם טופמאקס (מקווה שכתבתי נכון) באמת עוזר בשליטה על התקפי אכילה והקאה?? האם הטיפול התרופתי עוזר להתגבר על היצרים ובכך להפחית משקל?? האם הטיפול מוכח בתוצאותיו, הבנתי שיש חילוקי דעות בעניין ואף לעיתים שימוש בפרוזאק גורם להשמנה??? איך ייתכן אם תפקידו לעכב את מעבר הסרוטונין??

שלום רב שאלות אלה יש להפנות לפסיכיאטר שכן הן שאלות רפואיות. אני באופן אישי מאמינה שאם מטפלים בהפרעת אכילה באמצעות תרופות, יש צורך בשילוב בין טיפול תרופתי לפסיכולוגי בכל מקרה. נסי לשאול בפורום פסיכיאטריה בהצלחה גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית