אבל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/04/2015 | 10:14 | מאת: דבי

המסרים הם לא אנורקסים. אני אנורקסית אבל לא מבינה למה זה לא בסדר שזה המשקל והגובה שלי לאומת בנות אחרות. שהן לא אנורקסיות אבל שוקלות פחות ממני ולפעמים גבוהות יותר ולהן אף אחד לא מעיר על זה שהן רזות מידי או שהן צריכות לאכול. אז אני לא מבינה איך זה. לא רק אנשים שיודעים שאני אנורקסית. גם חברים/מכרים שפשוט רואים שרזיתי,אז הם אומרים. אבל לאחרות לא..

דבי שוב שלום, אני לא בטוחה שאת יכולה לדעת בדיוק מה אומרים אנשים לנערות אחרות, והאם הן מספרות בדיוק מה אומרים להם. יש לצערי בסביבה שלנו כל הזמן מספרים ש"דוחפים" נערות ונשים ואפילו ילדות לרדת במשקל ולהיות רזות מעבר למה שרצוי ועל חשבון הבריאות פעמים רבות, וקשה הרבה פעמים לא להקשיב למסרים האלה . מה שחשוב עבורך לדעתי הוא לא איך המשקל שלך יחסית לאחרות, אלא איך את שומרת על הבריאות שלך ואוכלת באופן תקין כדי להעניק לגופך את כל התזונה שהוא זקוק לה כדי לתפקד באופן תקין. מה שחשוב הוא שאת לא תיפגעי בבריאות שלך ותגיעי למשקל נמוך מדי .

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית