זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

30/11/2014 | 09:52 | מאת: ספיר

שלום אני בת 22 וסובלת מהפרעות אכילה מזה 3 שנים. השלתי ממשקלי קרוב ל40 קג (שקלתי 90), הירידה במשקל לא הייתה בדרך בריאה זה התחיל מדיאטות צום למינהם ועם הזמן הפך לאורח חיים שכלל אי אכילה במשך מספר ימים ארוכים או שזללתי והקאתי אינספור פעמים ביום. אני סובלת מדיכאון חמור ונמצאת על הסף כרגע... אני ככ זקוקה לעזרה אבל כמעט אף אחד מהסובבים אליי לא מודע למצב שלי. השתחררתי מהצבא על סעיף רפואי בשל הפרעות אכילה ומאז אני לא מצליחה לנהל את חיי בצורה בריאה כמו להחזיק עבודה... אני נכנסתי לחובות עצומים בגלל אורח חיי (כל יום קניות מוגזמות של מזון שאני מקיאה) אני גרה רק עם אימי ושתינו מתחלקות בהוצאות השכר דירה וההוצאות הנלוות ולא רק שאין באפשרותי לממן טיפול אני גורמת לעצמי נזק עצום מבחינה כלכלית בעקבות כל הקניות והאיניכולת לעבוד ולחסוך ואני לא יודעת מה לעשות אני אובדת עצות, נמצאת בחרדה תמידית בעקבות כל המצב ואני עם הזמן רק מתדרדרת עם הבולמיה ומבחינות בריאותיות נוספות. אני נואשת לעזרה אני מפחדת שבסוף גם יגרשו אותי מהבית שלנו ויעקלו אותי... הבעיה שעל פניו הכל נראה בסדר איתי ואני לא רוצה להחשף בפני משפחתי שגם ככה לא יוכלו לעזור לי... ההורים שלי שניהם קשי יום שנאבקים כל יום ואני הופכת לנטל כבד על כולם... אני פונה אליכם בתקווה שתפנו אותי לעזרה המתאימה לי אני לא יודעת למי לפנות ומה לעשות כי פסיכולוג פרטי זה משהו שלא יכול לבוא בחשבון

שלום לך ספיר היקרה, לפי מה שכתבת ברור שאת חייבת עזרה ורצוי מאד שתקבלי עזרה מאד מהר. יש מסגרות השייכות למשרד הבריאות שבהן אפשר לקבל טיפול נפשי ללא עלות. אני לא יודעת באיזה איזור בארץ את מתגוררת ולכן מציעה שתתקשרי אלי לנייד ואפנה אותך על פי מקום מגורייך. מחכה לטלפון שלך, אל תחכי כי חבל שאת כל כך סובלת ולבד עם הסבל הזה. 052-4491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית