בולמיה והריון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/10/2014 | 13:24 | מאת: רקדנית

שלום אני בהריון שבוע תשיעי לקראת עשירי ואני כבר שנים סבלתי מהפרעות אכילה (,האמנם לפני ההריון זה היה קצת יותר טוב כי הייתי יותר עסוקה ואני עוסקת בריקוד שזה ממעיט טיפה את הרעב מייד לאחר פעולה )אם כי תמיד היו עליות ומורדות...רוב בדיקות הדם שלי והשתן היו תקינות :מחוץ לכמות יחסית גדולה של תאי האפיתל בבדיקת שתן(22),והלימפוציתים בדם( 18.2) שאר הבדיקות היו טובות .אנני גרה בארץ ולכן הכל פה שונה ולכן עד שאראה את הרופא יקח עוד כמה ימים רציתי לדעת מה זה אומר ומה עליי לעשות בשביל למתן את תחושת הרעב שאין סופית שאני מרגישה.... אני רוצה לציין שגם אם אני מקיאה זה לא לגמרי עד הסוף ,ואכן שותה מייד בהדרגתיות מים עד לליטר,ואוכלת משהו קל בעיקר ירקות וחלבון ושותה וויטמינים שמיועדים להריון, פלוס אומגה 3 .אז מבחינת חסרים בגוף קשה להאמין שחסר לי הרבה... אך מבחינת נזק לגוף אני מודאגת ולא יודעת מה לעשות... אני כבר פניתי לפסיכולוגית פרטית פה והיה לנו פגישה אחת נעימה מאוד,אך אנני מרגישה שזה אכן עלול לסייע לי בשעת בולמוס בבקשה אשמח לעצות

לרקדנית שלום, ראשית ברכותיי על ההריון החדש. לגבי הנתונים הרפואיים של הבדיקות, אינני יכולה להתייחס כיון שאינני רופאה וזה יהיה בלתי אחראי לעשות זאת. אם סבלת ועודך סובלת מבעיות הקשורות לאכילה ובמיוחד כאשר את מתארת הקאות יזומות, את צריכה להיות בטיפול הקשור לכך. הדבר חשוב במיוחד ודחוף לאור ההריון הצעיר שמחייב מעקב רפואי צמוד כדי לוודא שלא יהיו לך ולעובר חוסרים שעלולים לפגוע בהתפתחותו התקינה. מאחלת לך הריון תקין ובריא. את מוזמנת להמשיך ולשאול כאן בפורום שאלות נוספות בעת הצורך.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית