רע לי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/09/2014 | 21:10 | מאת: דריה

הייתי שמחה להבין,למה לא הייתי ילדה שמנה בכלל ובכל זאת אכלתי בסתר? כיוון? תודה ושנה טובה לכל הכותבים והאחראים על המקום הכנראה מאוד מקל הזה

שלום לך ושנה טובה. אם אנו יוצאים מנקודת הנחה שאכילה מסמלת כל מני דברים עמוקים יותר ובראשם היחס שלנו לצרכים שלנו- הרי שגם מבלי להיות בעלת משקל עודף, יתכן שהנושא של להזדקק, להרשות לעצמך ולחוות סיפוק של צרכים, עורר בך אי נוחות כלשהי ולכן חשת צורך להסתיר. האם זה מסתדר לך עם איך שאת מכירה את עצמך?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית