אכילה רגשית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/07/2009 | 16:00 | מאת: נתי

אני אחרי הורדה במשקל ,אבל נלחמת בשמירה, יש לי בעיה שאני לא משתלטת על האכילה הרגשית ואז זה מכניס לעוד יותר מצב רוח רע בשמן האכילה מסוג זה.....על אכילה כזאת לא מצליחה להתגבר

שלום נתי תודה על השיתוף. את מתארת מעגל מוכר שמחזק את עצמו של אכילה הנובעת מהרגשה רעה, ואשר גורמת להרגשה רעה. האם את מלווה על ידי תזונאית שסייעה לך לרדת במשקל ואשר תוכל לעזור לך להתגבר על מעגל זה? האם יש שאלה ספציפית שתרצי שאענה עליה? גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית