פרוזאק - בקשת עזרה!!!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/07/2009 | 14:17 | מאת: motek

בת 35 נשואה + 2 סובלת מהפרעות אכילה מגיל 17 - אובססיה לכל נושא האכילה שלא מפסיק להעסיק אותי מהרגע שאני קמה עד לרגע שאני הולכת לישון. בעבר הבעיה אופיינה יותר באיכלה יחסית נורמאלית והקאות. לאחרונה מצבי החמיר. אני נתקפת בבולמוסים חסרי גבולות ולעיתים מחוסר כוחות אני אפילו לא מקיאה....ולכן עליתי במשקל!!! אם יראו אותי, לא יאמינו שמשהו לא בסדר (אני מידה 26, גובה 1.65 ומשקל 55). אני עושה פעילות ספורטיבית חמש פעמים בשבוע ובמקומות ציבוריים כמעט ולא אוכלת. בחברת אנשים אני מצליחה לשמור על איפוק וכולם "נדהמים" מיכולת השליטה שלי.... אבל איפה אני ואיפה השליטה - אני מזמן כבר לא מרגישה אותה. קראתי שפרוזאק יכול לעזור. האם רופא משפחה יכול לתת מרשם?? אם לא?? איפה אני יכולה להתחיל תהליך של שינוי, כי לבד אני ממש לא מצליחה ואני מרגישה שמיום ליום אני שוקעת עוד ועוד... (בעלי לא יודע על מצבי ורק סובל ממני מצבי רוח וחוסר סבלנות, ולא מבין למה???) אנ גרה באזור השרון, יש משהו באיזור, למי לפנות?? חייבת עזרה!!! תודה.

שלום לך את זקוקה לעבור הערכה על ידי פסיכולוג או פסיכיאטר על מנת לבדוק מהי העזרה המדוייקת שאת צריכה כעת. לא ברור בכלל האם טיפול תרופתי הוא הכיוון. לא ציינת פרטים רבים כגון האם היית בטיפול, תדירות ההקאות, האם את יכולה לממן טיפול פרטי או מעוניינת בטיפול ציבורי וכו.. על מנת לקצר תהליכים צרי איתי קשר במייל [email protected] או בטלפון 0544959060 ואנסה לכוון אותך לכתובת המתאימה ביותר עבורך גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית