עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/04/2014 | 17:24 | מאת: אלינוי

היי אני יום שלישיהייתי אצל הרופא בשביל לעשות בדיקות של גובה ומשקל והוא אמר לי שאני אנורקסית אני בת 16 חודש הבא המשקל שלי הוא 42 והגובה שלי הוא מטר 67 ואני אוכלת קצת ויש לי כאבי בטן מאוד חזקים ואם אני אוכלת עוד קצת אני מקיאה ואם אני אוכלת כמה ביסים אז אני שבעה עד הערב ויש מיקרים שגם בערב אני שבעה זה נורמלי? תודה על העזרה

הרופא שלך כנראה צודק לצערי :( האם מעבר לכך הוא הפנה אותך למקום מתאים שיוכל לטפל בך?

26/04/2014 | 10:38 | מאת: אלינוי

לא הוא לא הפנה אותי ולא סיפרתי להורים קשה לי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית