הילדה לא בולעת את האוכל ואני מודאגת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/03/2014 | 17:01 | מאת: מיכל

שלום לכולם, לאחרונה ביתי בת ה - 8 לועסת את האוכל ואינה מצליחה לבלוע, היא טוענת שיש לה ליחה או שהיא אינה מזהה את הרגע בו היא יכולה לבלוע, כאילו יש לה חשש מביצוע פעולת הבליעה. אנא מכם מי שנתקל בתופעה הזו (ברור שאפנה לרופא)ויודע לספר לי כיצד להתמודד. חייבת לציין כי יש מאכלים שהיא אוהבת ונוח לה יותר לאכול אותם. אשמח למידע בנושא זה, מיכל

שלום לך! בשל גילה הצעיר של בתך אעדיף שתשאלי את ד"ר הדס המומחית בילדים http://www.doctors.co.il/forum-3540

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית