שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

24/12/2013 | 12:18 | מאת: אליה

אני בת 42. 1.60 85 ק"ג. בטוחה שפשוט מכורה לאוכל. מרגישה שבלעדיו ובעיקר מתוק ופחמימות פשוט לא אוכל לעבור את היום שלי בעבודה. ואם אני לא אוכלת בעבודה, אני מאבדת שליטה ובולמוסים אחרי שעות העבודה. על איזה סוג טיפול היית ממליצה ? ברור שהעניין הוא נפשי ..ובוודאי גם התמכרות לפחמימות/סוכר. אני סובלת מזה שנים, תקופות של הרזיה ועליה שוב במשקל. חוסר איזון מוחלט. תודה רבה

שלום לך! לשמחתי אני יכולה להמליץ לך בחום על מטפלת מיוחדת בשם רינה בלום המטפלת בגישה נרטיבית. טיפוליה למרבהההפתעה הנם קצרי מועד והם היעילים ביותר שנתקלתי עד כה. חפשי בגוגל ואם לא תמצאי פני אלי ואחבר ביניכן

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית