אכילה לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/12/2013 | 16:36 | מאת: רחלי

שלום, אני חצי שנה לאחר ניתוח שרוול וירדתי כבר כמעט 40 קילו. אני בת 20 ועכשיו שוקלת בערך 70 קילו. העניין שבתקופה האחרונה אני מנשנשת מתוך צורך רגשי ולא בהכרח רעב ממשי. אני מפחדת נורא לחזור למימדים שהייתי בעבר. אני גרה עם הוריי ושני אחים קטנים וכל הזמן יש מסביבי פיתויים רבים. מה עושים במצב כזה? איך מתמודדים עם האכילה הזאת? שבת שלום :)

היי רחלי זה בדיוק הזמן לקיים תהליך ממוקד שיסייע לך לשלוט באכילה באופן נעים ונכון. יש לי המלצה חמה על מטפלת שתוכל לסייע לך ואת מוזמנת לפנות אלי בפרטי. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית