האם נדרש טיפול? היסטוריה של הפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/03/2019 | 17:05 | מאת: טל

בת 24 גובה 176 משקל 48. בעברי סבלתי מהפרעת אכילה, חשבתי שהבראתי ולפני כמה חודשים גיליתי שירדתי במשקל דרסטית.. בערך חצי שנה לא מצליחה לעלות.. ידיד שלי מנסה לשכנע שאגש לטיפול אך אני לא מרגישה חולה. האם המשקל הזה באמת ככ בעייתי? האכילה שלי דיי מאוזנת ויש לי מחזור סדיר.

טל שלום. משקלך ממש נמוך אבל אין לי אפשרות לדעת מה מצבך הבריאותי ללא בדיקות רפואיות שכדאי לדעתי שתעשי. רצוי שתוודאי שאת אוכלת כיום באופן מספק .

בנוסף לתשובתי הראשונה אני רוצה להמליץ לך לערוך ברור מדוע חלה הירידה הדרסטית במשקל לאחרונה. האם את חושבת שבאמת תזונתך מאוזנת פחות או יותר או שמא אינך רואה את הדברים נכונה? הברור הזה חשוב במיוחד לאור העובדה שסבלת בעבר מהפרעת אכילה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית