הפרעת אכילה כפייתית אחרי בולימיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

12/12/2018 | 15:09 | מאת: הפרעת אכילה כפייתית

היי אני בת 23, כל חיי התעסקתי בגוף ובמשקל שלי. תמיד תסכל אותי שאני לא משיגה את הגוף שאני חולמת עליו. לפני שנתיים התחילו לי התקפי אכילה והקאות והיום ההקאות כבר הפסיקו. אני לא מקיאה יותר, אבל ההתקפים נשארו אני נכנסת להתקף שמגיע כל יום! ויכול להימשך לאורך ימים. ההתקף כולל בתוכו כמויות מאוד גדולות של אוכל כשבסוף אני מפוצצת ועם כאבי בטן. אני כבר לא בולמית אבל האובססיה הזו לאוכל ( בד״כ מה ״שאסור״ לי ביום יום- מטוגן, מתוק,חטיפים וכו) מתישה אותי. אני רוצה לחזור לאכול רגיל.. בלי להיבהל אם אכלתי חצי קוביית שוקולד ש״אסורה״ אני לא יודעת כבר מה לעשות.. זה גומר אותי. ניסיתי טיפולים אצל אנשי מקצוע אבל הניטור עצמי בעזרת טבלה וכל מיני שיטות לא עבד. יש טיפול אלטרנטיבי? טיפול שלא כולל הוצאה של אלפי שקלים? חייבת עזרה.. מיואשת מיואשת מיואשת. תודה ענקית ...............................................................................

שלום לך. את מתארת מצב של בולמוסי אכילה קשים למדי שאת סובלת מהם. אני מרגישה את הקושי הגדול שלך ומצטערת מאד שהטיפולים אליהם פנית לא סייעו לך. אין ברירה אלא למצוא טיפול פסיכולוגי שיוכל לטפל בסיבות הרגשיות של הבולמוסים. אם את מעוניינת בטיפול ממוקד אני יכולה להפנות אותך. ליצירת קשר 0524491234.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית