איך לנהוג

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

18/08/2013 | 13:55 | מאת: סיגלית

מכיוון שביתי סובלת מהפרעת אכילה ויכולה לאכול בלו הפסקה ולעיתים אף להקיא אסרתי עליה לקחת אוכל לחדר אך ללא הצלחה למרות שהיא מבטיחה שזה לא יקרה שוב. ןלעיתים נעלמים כל מיני עוגיות או כל מיני דברים אחרים וכשאני שואלת אותה אם היא אכלה את זה היא מכחישה , כמובן משקרת ומתחילה לצעוק ולהשתולל. אני אובדת עצות איך לנהוג, מה אפשר שיהיה בבית כדי שהיא לא תתפתה ואם אין דברים מתוקים היא קונה אותם ואוכלת אותם במחבוא בחדר שלה .איך לנהוג מה לעשות? תודה

שלום רב סיגלית ההתמודדות האישית והמשפחתית עם הפרעת אכילה היא קשה ומורכבת, ומחייבת ליווי של אנשי מקצוע שידריכו אותך בהתאם למצב הספציפי של בתך. מה שנכון לאחת לא נכון לאחרת. אנא בחרי את אחת מאפשרויות הטיפול הרבות שמצוינות בהודעתי מתאריך 31.7 וגשי לטיפול במקום בו בתך תקבל סיוע ואת תקבלי ליווי והדרכה מסודרת כיצד לנהוג איתה. זו התמודדות קשה ואין סיבה שתעשי אותה לבד! גילי

10/10/2013 | 16:55 | מאת: שרה

כשאמא שלי היתה שואלת אותי "מי גנב תעוגיות שבקופסא" זה היה מרתיח אותי והייתי מרגישה עוד יותר אשמה ושנאה אז תנסי להגיע אליה בצורה אחרת , כי אמא שלי עשתה איתי טעות .

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית