הילדה לא בולעת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/08/2013 | 21:52 | מאת: רינה

שלום, אנא עזרתך האדיבה. בתי בת 10 אינה בולעת את האוכל גם אם אוכלת ביסים קטנים. היא יושבת עם פה סגור ומלא ולועסת ולועסת. לטענתה היא לא יודעת איך בולעים. ניסיתי ללמדה אך ללא הצליחה. החשק לחטיפים ירד גם. אני ממש אובדת עצות. כיצד אפשר להחזיר את המצב לקדמותו במקום שיחמיר? תודה

שלום רב לפי מה שאת מתארת מדובר במצב שדורש הערכה של איש מקצוע כדי להבין האם קיימת בעיה פיסיולוגית/חרדה מפני בליעה/פחד לעלות במשקל/רצון למשוך תשומת לב או כל עניין אחר. אנא פני בהקדם למרכז לטיפול בילדים (ישנה רשימה בהודעה מתאריך 31.7. אל תשאירי את זה לאבחון שלך בלבד. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית