אכילה רבה אצל ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/08/2013 | 13:08 | מאת: לירז

שלום רב, יש לי ילד בן שנתיים שמח ועליז אבל אני מוטרדת מהאופן המעט אובססיבי שלו בנוגע לאוכל ותוהה אם יש בעיה או שפשוט הוא מאוד אוהב לאכול. אציין שהגובה, משקל והיקף הראש שלו הם מעל הממוצע אך הוא ממש לא שמן אלא נראה ממוצע לחלוטיןואמרו לנו בטיפת חלב שככל הנראה הוא יהיה גדול במימדיו.מאז שנולד אכל הרבה ובהתלהבות,אבל עכשיו כשהוא מדבר הוא פשוט כל היום מתעסק עם אוכל, כל הזמן מבקש אוכל, אוכל הרבה, אפילו בלילה שהוא מתעורר אז מתוך שינה הוא מבקש שאני אביא לו אוכל..וחוזר לישון.פעמיים לא רצופות הוא הקיא באמצע בלילה והיה אחכ בסדר גמור אז אני מניחה שזה קשור לכמות שאכל.הנושא ההתנהגותי מתחיל להפריע כי הוא לא מפסיק לדרוש אוכל ומבקש שנביא לו "הרבה". התחלנו בעדינות להגביל לו את כמויות האוכל אבל יש קצת מאבקים על כך. אני ובעלי שנינו לא בעניין אוכל כל הזמן כך שזה לא משהו שראה בבית.. אשמח להתייחסותך כי אני קצת אבודה בנושא, תודה

שלום לך אנא כתבי את השאלה ב http://www.doctors.co.il/forum-3540

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית