צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

01/08/2013 | 11:41 | מאת: מישהי

האם יש טיפול תרופתי כדורים פסיכיאטרים להפרעה של אכילה ריגשית ופגיעה בגוף בעזרת אוכל הרס עצמי לפני זה היה סמים ואלכוהול ושהפסקתי עם זה אני פוגעת בעצמי עם אוכל בחוסר שליטה מוחלט ואני מודעת שאני הורסת את הבריאות שלי אבל זה כמו התאבדות דרך האוכל הדרך שלי לפגוע בעצמי יש לזה טיפול תרופתי? מה עושים במצב כזה שנמשך שנים ובשנה האחרונה מחמיר בבקשה עזרה

שלום רב אני ממליצה לך בחום לפנות לאחד המקומות שפרסמתי בתאריך 31.7 כדי לקבל מענה מקיף שלא בהכרח יכלול טיפול תרופתי אך יעזור לעשות סדר ולחיות בהקלה ובבריאות. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית