סיוע בבולימיה נרבוזה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

05/09/2018 | 09:48 | מאת: עמי

שלום רב, לאחרונה גיליתי כי חברתי סובלת מבולימיה בשנים האחרונות וכי היא הולכת ומחריפה. חברתי נמצאת במלכוד מכיוון והיא מתחילה בקרוב מכינה ללימודי רפואה (האבסורד...) ועכשיו תולה את חוסר הטיפול בכך שאינה רוצה שיופיע לכך תיעוד בתיקה הרפואי ואשר יפגע בחלומה להיות רופאה. אני לא יודע מה לעשות, אני חושש לחיה, התופעה קיימת מספר שנים וכבר קיים נזק, מחד, ברור שהבחירה הרציונלית הינה טיפול במחלה, אך מאידך הפגיעה בחלום שלה לא באה בחשבון מבחינתה, וכיוון שזו המטרה היחידה שלה בחיים, אני חושש שפגיעה במטרה עלולה לגרום לה נזק נפשי אשר יכול להביא לסכנת חיים.

עמי שלום. מבלי להתייחס להצדקה או לאי ההצדקה של החשש שלך, אפשר לפנות לטיפול פרטי שבמקרה כזה אין כל סיכוי שאנפורמציה תהיה גלויה לגוף כלשהו.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית