טיפול באכילה כפייתית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

06/06/2013 | 09:57 | מאת: ד

שלום, רציתי לשאול איזה טיפול לחפש למישהו שיש לו אכילה כפייתית האם דיאטנית קלינית המתמחה בהפרעות אכילה או שיש פסיכולוגים שמתמחים בזה? הבעיה שלי זה מקיצון לקיצון, אני יכול להיות שבוע בדיאטות כסאח, להוריד 2 קילו במהלך הזמן הזה ואז בסופ"ש לאכול בלי גבולות (ולהצטער על כך בסיום הארוחה) וחוזר חלילה תודה!

שלום רב לאור מה שתיארת אני ממליצה בחום על מטפלת מצויינת בגישה נרטיבית אשר מאפשרת בטיפול ממוקד לרפא את הפצעים המובילים לאכילה הכפייתית וגם לשנות את ההתנהגות הקשורה לאכילה. שמה רינה בלום והטלפון שלה הוא 052-4491234 מצרפת קישור לאתר שלה. שיהיה בהצלחה! http://www.hebpsy.net/community.asp?id=53

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית