הפסקתי לאכול

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

10/05/2013 | 10:29 | מאת: גלית

שלום לאחרונה בעקבות אי אלו קשיים שעוברים עליי, איבדתי את התאבון לחלוטין. זה קרה לפני שבועיים והיום נשקלתי ולתדהמתי גיליתי שירדתי קרוב לשישה קילו. אני בחורה מלאה גובהי 1.60 ושקלתי 76 עכשיו 70 אני די מרוצה מזה למען האמת אבל אני פוחדת לפתח הפרעת אכילה. אני אוכלת ביום מקסימום 500 קלוריות ומאוד מאוד רוצה לרזות מה אני עושה?

שלום לך גלית נשמע שהסיבה שירדת במשקל אינה קשורה להפרעת אכילה אלא לצמצום בתיאבון בעקבות המשבר, כלומר: את חווה משהו דומה יותר לדיכאון שגורם לך לא לאכול. העובדה שאת מרוצה מה"בונוס" של התקופה הקשה אינו סימן להתפתחות הפרעת אכילה, אך אני יותר מוטרדת מהסיבה שתיאבונך כה נפגע. אני ממליצה לך בחום לפנות ליעוץ מקצועי אפילו של פגישה או שתיים כדי להעריך האם את אחרי שיאו של המשבר או שאת עדיין בהתדרדרות וכדאי למצוא דרך לעצור אותה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית