אכילה כפייתית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/02/2013 | 16:15 | מאת: גלית

שלום, אני בת 30, סובלת מהפרעת אכילה כפייתית כבר יותר מ- 10 שנים. בשנים האחרונות יש שיפור וכמובן שהמודעות מאוד עוזרת, אך ההפרעה לא נעלמה ואני מתקשה כבר להתמודד איתה. היא מחמירה בתקופות קשות, כמו זה שאני חווה כרגע (אני מחוסרת עבודה וזוגיות) ואני כבר אובדת עצות. ישנן תקופות שנדמה לי כי אני מצליחה להתגבר עליה אבל כל הזמן חוזרת לאותו מקום..נמאס לי להתעסק בזה, נמאס לי להיות מוטרדת מזה ואני חייבת עזרה. ניסיתי לברר על קבוצות תמיכה למרות שעזרה מסוג כזה פחות מתאימה לי..אני לא בטוחה שנוח לי לשתף קבוצה שלמה בנושא הזה... אשמח מאוד לקבל המלצות לעזרה בנושא זה. תודה

שלום לך יש לי המלצה מעולה למישהי שעושה טיפולים מאד ממוקדים ויעילים בנושאים אלה. שמה רינה בלום והיא מטפלת בגישה שנקראת גישה נרטיבית שהיא גישה מאד מעשית ומכבדת כלפי המטופל. מצרפת קישור לאתר שלה. תוכלי להתרשם שם מדברים שכתבה ולמצוא את פרטיה. אם תרצי הפניות נוספות או אחרות את מוזמנת לפנות אלי במייל [email protected] http://www.hebpsy.net/community.asp?id=53

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית