עוזיאל 11

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

03/01/2013 | 11:47 | מאת: דידי

שלום רב אני אנורקסית, לפחות מבחינת המחשבות שוקלת 45 ק"ג ומרגישה שמנה רוצה לשלוט בגוף שלי ולהחליט אם אני משמינה ואיפה כל פעם כשיורדת במשקל (הגעתי ל-42 ק"ג) שואפת לחזור למשקל הזה לא יודעת איך לצאת מהפלונטר דידי

היי דידי החדשות הרעות הן שאין פתרון מהיר וקל , אך החדשות הטובות הן שהעובדה שאת מודעת למצבך ורוצה עזרה תוכל לעזור לך בדרך לשינוי המצב. בהודעה מתאיך 19.9.2012 יש רשימת מקומות בהם תוכלי לקבל טיפול משולב של שיחות עם אנשי מקצוע שונים שיוכלו לעזור לך. אני כאן אם תצטרכי עזרה במציאת מקום ספציפי. בהצלחה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית