מתקשה לאכול דברים רבים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

19/10/2012 | 11:42 | מאת: אוכל בררן

שלום אני בן 17 וסובל מבעיות אכילה בררנית (לא אוכל דברים רבים כמו: בשר,דגים,ירקות,רוב סוגי הפירות) אני רוצה להתחיל לאכול דברים אלה גם בשביל הצבא וגם בשביל הבריאות אני מחפש כבר מספר ימים רופא או משהו שמטפל בבעיות כאלה ואני לא מצליח למצוא (רק רופאים לבעיות בגיל הרך אני מוצא)הייתי שמח אם היית יכולה להגיד לי את סוג הרופאים שמטפלים בבעיות כאלה או אפילו להמליץ לי על אחד

שלום לך אני לא בטוחה שרופא זה הכיוון אלא דווקא תזונאית המומחית בהפרעות אכילה. אשמח לקשר אותך לאחת. אנא פנה אלי בפרטי [email protected]

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית