הפרעת אכילה סלקטיבית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

17/05/2012 | 00:20 | מאת: נערה

שלום, רציתי לדעת אם את מתעסקת גם בהפרעת אכילה סלקטיבית ואם כן אשמח לדעת כיצד ניתן לאבחן בן אדם עם הפרעה כזו. תודה מראש

שלום לך אכילה סלקטיבית יכולה להיות תוצאה של כל מני דברים, גופניים ונפשיים. אני חושבת שהכתובת הטובה ביותר לאבחון היא תזונאית מומחית בהפרעות אכילה. את מוזמנת להעלות את השאלה בפורום מקביל בניהולה של עדי מילר, תזונאית שמומחית בהפרעות אכילה . http://www.doctors.co.il/forum-4881 בהצלחה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית