שאלה לגי כאב ביד שמאל ובלסת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/04/2009 | 16:34 | מאת: ט

האם כאבים ביד שמאל ובלסת אופיינים רק להתקף לב (כלומר לבעיה בעורקים הכליליים) או שהם יכולים להופיע גם במחלות לב לא של העורקים למשל קרדיומיופטיה או בהפרעות קצב? תודה

27/04/2009 | 13:00 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

הכאב האופייני לאירועי לב מקורו בפער שנוצר בין צריכת החמצן לבין אספקת החמצן לתאי שריר הלב. מצבים של קרדיומיופתיה, או הפרעות קצב, בדרך כלל אינם מלווים בכאב אופייני, אלא אם הם גורמים לפער בין צריכת החמצן לאספקת החמצן לשריר הלב.

04/04/2013 | 00:32 | מאת: מיטל שוורץ

בעלי עבר צינתור ועדיין כואב לו היד הלסת והחזה .בצינתור הכול היה תקין והוא החל לאכול מסודר ובריא ,והעישון ירד גם כן אך הכאב לא השתנה מה אפשר לעשות?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים