הפרעות נשימה, כאבים בכתף - בעיה בלב?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/04/2009 | 10:46 | מאת: ורד

שלום לכם, לאחרונה אני חווה מקרים של קוצר נשימה, בעיקר במנוחה, תחושה של צרבת ונפיחות בבטן וכאבים חזקים בכתף שמאל. הייתי במיון בגין בעיות אלו, כי בשבוע שעבר הגגשתי שאני מתעלפת ולתחושות אלו נלוו גם סחרחורות. עשו לי א.ק.ג וגם צילום ריאות והכל היה תקין . לפני כמה חודשים , בעקבות כאבי בטן עשו לי גם גסטרוסקופיה כדי לראות אם יש לי כיב בקיבה וגם היה תקין. האם אני צריכה להמשיך לבצע בדיקות לבחון מאיפה זה נובע? האם יכול להיות שבעיות במערכת העיכול גורמות לתופעות של קשיי נשימה?

27/04/2009 | 12:26 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום ורד, לשאלתך - בעיות במערכת העיכול יכולות לגרום לקשיי נשימה. ההחלטה על המשך הבירור היא בתחום שיקול הדעת הקליני של הרופא המטפל בך. רפואה שלימה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים