תרסיס נגד אלרגיה-אבל מפריע בנשימה בלילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/04/2009 | 21:46 | מאת: איריס

שלום רב בעלי סובל מאלרגיה מזה חודש בהמלצת רופא מטפל לארלגיה משתמש בטיפות סטרנאוז המכילות סטרואידים העניין שזה גורם לו לשיעול ואף בלילה לא הכי ישן מדווח על תחושת מחנק מסויימת.הוא דיבר עם הרופא וזה המליץ לו לרדת לפעם ביום.בעבר היה ברונכיט ספסטיט ואלרגי לאבק,חומרי נקיון,וצבע טרי את הטיפות עליו לקחת כ 14 יום. האם מומלץ להפסיק בהקדם,ואז יש סיכוי שהאלרגיה תחזור? היש איזה טיפול מקומי שיכול לבצע בבית אחרי נטילת התרסיס להקלה על השיעול אודה לעזרתכם

27/04/2009 | 12:09 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום איריס, הנושאים שהעלית אינם בתחום הקרדיולוגיה. אני ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים