הפרעות קצב ופרפור בחולה קרדיומפטיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

16/04/2009 | 22:46 | מאת: סמי

אני חולה קרדיומפטיה , יש לי עיבוי של 22 ממ , אני בגיל 34 , גיליתי את התופעה בגיל 25, בהתחלה הרופא המטפל לא המליץ על תרופות, אחר כך בגיל 30 ,בבית חודשולים מאיר אחרי פרפור חזק, וחום כתוצאה מוירוס, והמליצו לקחת קומודין ודראלין, אני התנגדתי בהתחלה כי ממלא יש לחץ דם נמוך אבל אחר כך שקצב ההפרעות הוגבר , במיוחד אחרי מנת אוכל מלאה , התחלתי לקחת סוטלול לפי המלצת הרופא במינון של 80 מג פעמיים ביום , ואין שינוי בקצב ההפרעות, עדיין סובל מהפרעות פעם בשבוע למרות שלוקח סוטאלול מה אתה ממליץ לעשות ?

19/04/2009 | 10:18 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום סמי, בפורום כזה לא ניתן לתת המלצות טיפוליות פרטניות. המצב שתיארת מחייב טיפול. הרופא הקרדיולוג המטפל בך יוכל להסביר לך על אפשרויות הטיפול ועל חלופות הטיפול המתאימות למצבך הרפואי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים