האם כדורי שינה משפיעים על דום נשימה בשינה?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/12/2016 | 14:59 | מאת: אלעד

לאנשים בעלי נטיה לנחור, ובכלל. האם נטילת כדורי שינה גורמת (או מחמירה) לדום נשימה בשינה? מה הסיבה לכך? יש הוראה למניעת נטילה במקרים כאלו? והאם מלטונין זה גם בעייתי? ומה לגבי תוספים טבעיים מרגיעים, כמו פסיפלורה, או התוספים של רגיעון וכדו? יש גם כדורים על בסיס אנטיהיסמין, מה לגבי זה? תודה

אנשים שנוחרים לא בהכרח יש להם דום נשימה בשינה אם כי השכיחות אצלהם גדולה יותר. כל תכשיר בין אם זה כדור שינה או משהו אחר המעמיק את השינה יכול להחמיר את המצב .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים