שתיית משקאות חריפים עם פרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/11/2016 | 11:31 | מאת: דוד

שלום אבי בן 63 עם פרפור פרוזדורים לא כרוני נוטל פרופיקס 300 מ"ג, קרטיה, סטטור טריטייס ללחץ דם. האם אבי יכול לשתות משקה כגון: וודקה יותר מכוסית אחת נניח 100 מ"ל או יותר? לא מדבר באופן קבוע פעם בחודש אפילו יותר. האם יש סיכון, האם לחץ הדם יכול לעלות בצורה מסוכנת או שיכול להופיע פרפור? כי פעם הוא שתה קצת וויסקי ואז הופיע פרפור אבל לפי דעתי זה לא קרה מהשתייה. האם יתכן ששתייה גורמת לכך. תודה.

ברמת העיקרון כוסית פעם ב.. אין בעיה יותר מכוסית זה זה תלוי כמה יותר. אלכוהול בהחלט יכול להיות טריגר (סיבה) להופעת פרפור.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים