טיסה בגיל 90 - האם מסוכן ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/09/2016 | 18:32 | מאת: דניאלה

שלום רב , אבא שלי בן 90 , במצב פיזי טוב , אין לו מחלות כרוניות בעבר קיבל קסרלטו עקב חשש לפירפור פרוזדורים (במהלך אישפוז עקב דלקת בכיס המרה ) אבל ככל הנראה היה מדובר בטכיקרדיה ונכון לעכשיו לאחר התייעצות מקבל רק קרטיה . שאלה שלי : האם בגילו טיסה של חצי שעה לחו"ל יכולה להוות סכנה בריאותית (הגובה והשינויים בלחץ האטמוספרי , הסכנה לקרישי דם וכו,)?! לא רוצה לסכן את בריאותו רק בשביל טיול ... תודה רבה

סליחה על השאלה אבל איזה חו"ל יש במרחק חצי שעה טיסה בלבד? קפריסין? ארצות ערב? אם מצבו כפי שתארת הוא יכול לטוס גם טיסה ארוכה יותר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים