לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/02/2016 | 08:27 | מאת: יפית

שלום, אני בת 35, בהריון שבוע 27, ללא עבר רפואי עם בעיות לב או היסטוריה משפחתית של בעיות לב . לפני 3 שבועות החלו לי לחצים בחזה מתחיל במרכז ואז מתרכז בצד ימין. כאב חד שאורך כדקה שתיים מקשה על הנשימה הכאב בא והולך לא רציף. נעשו לי בדיקות של אקו לב שם ראו איוושה פונקציונאלית , א.ק.ג היה תקין (נקבע תקין כי לא היה למה להשוות ) הלילה הלחץ בחזה העיר אותי משינה . המצב מלחיץ אותי נורא , נתנו לי הפנייה להולטר לב לעוד שבועיים .כרגע על פי הרופאים נאמר שאין בעייה לבבית ושאין סיבה למעקב א.ק.ג אבל הלחצים קיימים וכואבים ומאוד מלחיצים אותי . אודה על תשובתך .

לא ניתן ואפילו אסור לעשות אבחנות לסיבה לכאב בחזה באינטרנט. צריך לבדק אותך, לשמע בדיוק את התלונות ואז להחליט איזה בדיקה יכולה לקדם אותנו באבחנה. בהריון יכולים להיות כאבים מסוגים שונים, מסיבות שונות,בעיה קרדיאלית שתגרום לכאב נדירה יחסית.

02/02/2016 | 11:58 | מאת: דניאל

אני כל פעם מתפעם ממך מחדש. גם כשאינך יכול לתת תשובה מסיבה כלשהי, אתה תמיד רומז עליה או מכוון אליה. במידת הצורך רק אליך!!!

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים