מדידת לחץ דם במרפאה - שמירה על כללים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/11/2020 | 17:52 | מאת: מתעניין

שלום, עשיתי חיסון נגד שפעת, ונמדד אצלי לחץ דם של 148 ממש אחרי הזריקה. אחרי 10 דקות ירד ל 135. אין לי חרדה של רופאים,אבל אני די לחוץ מטבעי, ובטח לא מדובר במנוחה אמיתית בבית מול מחשב. האם המדד גבוה מדי? ולמה בזמן מדידה היד נמצאת איזה 20 ס"מ מתחת ללב(היד היתה על ידית הכורסא, נמוך)? עד כמה שאני יודע, היד צריכה להיות ברמת הלב. תודה

אכן המדידה צריכה להיות בגובה הלב. אם אחרי עשר דקות לחץ הדם ירד לא ברורה לי סיבת החרדה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים