כדורים לטיפול בחרדות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/11/2020 | 20:58 | מאת: מורי

שלום רב וערב טוב, הפסיכאטרית קצת הלחיצה אותי אשמח לתשובתך ועזרתך. אני סובלת שנים רבות מחרדות קשות שתיתי עד לפני שנה וחצי 40 מג פאקסט ביום ולפני שנה וחצי הייתה קצת הרעה במצבי הנפשי וסבלתי יותר מחרדות ואז הפסיכאטרית אמרה לי לעלות את מינון הפאקסט ל50 ולהיות במעקב של אקג כי מינון גבוה יכול לגרום לבעיות בלב. היום שוב קקאתי את הבמלצה שלה זה מש הכניס אותי ללחץ למרות שהרופא משפחה אומר שהוא לא רואה שינויים בקצב. האל זה מסוכן ללב ליטול מינון גבוה של התרופה ממש זקוקה לעזרה אשמח לתשובתך אני בלחץ מזה

כמו שאמרה הפסיכיאטרית ניתן לעלות במינון זה לא מסוכן אם זה נעשה תוך מעקב אק"ג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים