צבירת נוזלים כתוצאה ממלח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/11/2020 | 11:08 | מאת: אפרת

שלום, עליי לקחת תוספת של מלח עם הרבה נוזלים כי אני סובלת מלחץ דם נמוך. כמה קילו עלייה במשקל לרוב אמורים לראות על מנת לדעת שזה עובר? והאם ככל שמעלים בצריכת הנוזלים אז צבירת הנוזלים עולה, או ששזה לא עובד ככה? הכוונה, אם אשתה 3 ליטר נוזלים לעומת 2.5 האם ב 3 ליטר תהיה יותר צבירת נוזלים? תודה מראש

באדם בריא תוספת נוזלים לא תעלה בהכרח את לחץ הדם מאחר ושתיה מרובה גורמת להשתנה מרובה. תוספת מלח כו יכולה להעלות לחץ דם אבל נטילת מלח בעייתית באם רמות המלחים סה"כ תקינות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים