כאב חזק לשנייה כמו דקירה במרכז החזה חוזר במשך ימים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/09/2020 | 06:18 | מאת: יוסי

שלום דר' אני חש בשבועות האחרונים כאב חזק חד העורך פחות מדהימה, ואז כלום אחר כך. בתחילה זה אירע פעם ביום אחרי יום אירע פעמיים, אח''כ מספר פעמים ביום, וזה כמה שבועות. אציין שלפני כחצי שנה היה לי אותה תופעה לאחר מחלה קלה. הרופאה שלחה אותי לא.ק.ג ואחכ לארגומטריה במאמץ. הכל תקין. ביומיים האחרונים התחיל לי כאב בצוואר והכתף כמו שנתפס שריר וגם מעט צרבות. אני סובל מסוג של אסטמה/אלרגיה ומשת ד במשאף qvar. אודה לדעתך האם הכאב בחזה כפי שתיארתי (דקירה חזקה מאוד לשנייה ואחכ תקין עד הדקירה הבאה) ושאר הממצאים מדאיגים. והאם יש בדיקה כלשהי שיכולה לשלול חשש להתקף לב מתקרב.

הכאב ממש לא קשור ללב ובטח שלא מסמל התקף לב מתקרב .עברת בדיקות לב שהיו תקינות ואין צורך כרגע בשום בדיקה נוספת.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים