התעלפות.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/09/2020 | 05:24 | מאת: יוני

היי, אני בן 34 בריא באופן כללי ומתאמן בחודשים האחרונים 3 פעמים בשבוע בפעילות גופנית מאומצת, לפני כמה ימים חשתי כאבים עזים בבטן ושלשול( הסליחה על הפרטים) ותוך כדי שאני בשירותי הרגשתי זעה ובחרחורת ופשוט איבדתי הכרה, מצאתי את עצמי שוכב על הריצפה בת זוג שלי הזמינה אמבולנס ועד שהגיע עוד פעמיים נתעלפתי ואיבדתי הכרה, לאחר שהיא הרימה את הרגליים שלי למעלה ונתנה לי שלק של מיץ מתוק הכל חלף כאילו לא היה ובבית חולים האקג והאקו לב היה תקין. האם יש חשש לחיי? האם מדובר בבעיה קרדיולוגית או הפרעת קצב ?

מה שתארת מתאים לתגובה וזו וגאלית ,תופעה שקורית גם באנשים צעירים ובריאים כמוך ,במצסים בדיוק כמו שצארת בשרותים, יש הרחבה של כלי דם ירידה של דופק ולחץ דם והתעלפות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים