כאבים בעורק התרדמה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/09/2020 | 04:03 | מאת: רון

שלום, אני בן 26 ויש לי ברקע קרוהן ודלקת מפרקים פסוריאטית. מאתמול בבוקר אני מרגיש כאבים בצוואר הקדמי השמאלי, כשאני נוגע באזור שכואב לי אני מרגיש שם את הדופק די חזק ולפי המיקום זה עורק התרדמה השמאלי. הכאב מתגבר בלחיצה קלה על העורק, ובנוסף כאשר אני שם את האצבע אני מרגיש שם בליטה מסויימת שלא קיימת בצד ימין. בצד השמאלי, שכואב לי, הדופק יותר חזק לעומת צד ימין. מה זה יכול להיות ומה לדעתך עליי לעשות? תודה.

לפי מה שאתה מתאר יכולה להיות דלקת מקומית שגורמת גם לכאב וגם לנפיחות. אם הכאב ממשיך עליך להיבדק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים