דופק גבוה במנוחה....

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/08/2020 | 18:08 | מאת: נועם

שלום כבר מספר שבועות באופן פתאומי (לפעמים אחרי האוכל) יש לי תחושת דפיקות לב בבדיקת דופק מופיע 122 פ בדקה. בד"כ הדופק שלי במנוחה בין 75-85 פ בדקה. בבדיקת לחץ דם ביתית מופיע לחץ דם של 140/85 לאחר כ15 דקות יורד הלחץ לכיוון 129/82 והדופק ל95. ביצעתי אקג לאחר הרגשה זאת יצא תקין. בצעתי הולטר 24 ש' אך לא הופיע לי במהלך הבדיקה דופק גבוהה (עדיין ממתין לתשובה) מה יכולה ליהיות הסיבה לכך?

כדי לענות מה הסיבה צריך לתעד מה היה חריג בזמן הדופק הגבוה. דופק גבוה יכול להיות מכל מיני סיבות וצורות ולכל צורה סיבה משלה. יש לנסות לתעד ברישום אק"ג או הולטר או כל אמצעי אחר את הפרעת הקצב בזמן שמתרחשת.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים