לב מוגדל סיבות ובעיות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/05/2020 | 23:47 | מאת: שלמה

שלום לב מוגדל ממה קורה הרבה פעמים מה הסיבות והאם כול מצב שהלב מוגדל זה בעיה ללב ?

לרב לב מוגדל זה אכן בעיה, הבעיה לרב בתפקוד שריר הלב ,כשהלב מתרחב גם התפקוד לרב נפגע

04/07/2021 | 21:10 | מאת: יעקב

שלום רב עברתי בבית חולים בלינסון mre לקראת ניתוח מעיים ונאמר לי שם בפעינוח של mre שיש לי גם לב מוגדל בימים האחרונים הזעתי הרבה בשינה עים ווינטילטור עקב החום לאחר מכן אני מרגיש מחושים בחלק השמאלי בחלק שנקרא שכמה השמאלית בגב מה אני אמור לעשות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים