תופעות לוואי באיזור הלב בגלל כדורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

21/05/2020 | 19:45 | מאת: תמיר

שלום אני אם בדיקות לב מקיפות תקינות מלפני שנה אני בן 33 אני כעת בתהליך הורדה של כדור קלונקס 0.5 שלקחתי שנה וחודש כול יום שני כדורים ולפעמים שלוש וארבע אני ממש חש תופעות לוואי מאז שהתחלתי את הורדת הכדורים דופק לב מהיר פעימות מוקדמות כאבים באיזור הלב ועוד תופעות לוואי אחרות שלא קשורות ללב הבנתי שקלונקס בגדול לא כדור שעושה בעיה ללב אבל מה ניתן לעשות למצב הזה של כול הסימפטומים תופעות לוואי מהכדור מה דעתך ?

אתה כנראה זקוק לקלונקס והפסקתו גורמת לך לתחושות לא טובות.אין לזה שום קשר ללה או לתופעות לואי של קלונקס על הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים