בדיקת אקו לב האם תקין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/02/2020 | 16:23 | מאת: תומר

קו לב בני 81 בני 81 לפני 3 ימים 0 תגובות שלום רב, בן 39 עברתי stemi לפני חצי שנה ,טופלתי מהר מאוד לשמחתי בצנתור עם סטנד ,לפני 4 חודשים עשיתי אקו ועל פי הפרופ' שמטפל בי התוצאה תקינה לחלוטין לפני יומיים עשיתי וזו התוצאה חדר שמאלי בגודל והתכווצות גלובלית תקינה היפוקנוזיה ספטואפיקלית קלה ,חדר ימני בגודל והתכווצות תקינה מבנה ותפקוד המסתמים תקין לחלוטין ,אין עדול ללחץ דם ריאתי ללא עליה של העלייה השמאלית ,מקטע פליטה 60% ,אי ספיקה מיטרלית מינימלית ,וטריקוספידלית קלה ,הפרעה קלה במילוי הדיאסטולי של החדר השמאלי ,הנתונים היו גם באקו הקודם ללא ההפרעה הקלה במילוי הדיאסטולי של החדר השמאלי ,בבדיקת מאמץ שנעשתה היום נמסר כי הכל תקין אין הפרעות קצב הולכה אקג תקין לחץ דם 100/60 ובשיא המאמץ 140/80 ,מי שמטפל בי בחו"ל ואני חושש בגלל הממצא החדש מה זה אומר ???

זה אומר שלמרות ההתקף תפקוד הלב לא נפגע באופן משמעותי .אין ממה לחשוש

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים