אקו לב במאמץ רמת אמינות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/02/2020 | 14:46 | מאת: רונן גונן

הן 54 לפני 4 שנים צינתור עם השתלת סטנד. הופניתי לאקו לב במאמץ לא לקחתי קרדיולוק 26 שעות לפני הבדיקה.בבדיקה עצמה לא הצלחתי להגיע חדופק המטרה והטכנאית אמרה לי שהצלחתי להגיע ל 71% מתוך 90 . השאלות שלי - האם הייתי צריך להפסיק את הקרדילוק למשך 48 שעות , מה זה אומר 71% אחוז , ומה זה אומר על רמת אמינות הבדיקה ותוצאותיה ? תודה מראש

כדי שהבדיקה תהיה טובה יש להגיע ל 90% דופק מטרה אם הגעת רק ל 71% הבדיקה לא אבחנתית

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים