הולטר לב עזרה בפיענוח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/02/2020 | 20:28 | מאת: שני

מהירות מינימאלית 52 לדקה מהירות מקסימאלית 168 לדקה מהירות ממוצעת 96 לדקה הפרעות קצב חדריות vpc's 1-128 בודדים לשעה נצפו קטעים של סינוס טכיקרדיה במהירות עד 168 לדקה ,יש לי אי ספיקת לב קלה מאוד, צניחה של המסתם המיטרלי הזרימה עדינה אבל תקינה, הלחץ דם נמוך. יש לי כמה שאלות 1. הפנו אותי רק לאקו לב רגיל ולהולטר של 24 שעות איזה עוד בדיקות אני צריכה לדעתך? מרגיש לי שיש התקפים של דופק מהיר לפעמים וזה כואב 2.יש לי התקף של החסרות פעימה אחרי האוכל או אפילו מים,ההרגשה שהלב עוצר והפעימה שבאה אחרי העצירה חזקה וזה יוצר כאב/שריפה באזור החזה, ממה זה נגרם לדעתך, ומה לעשות עם האוכל,זה מזיק ללב? 3. רשום באיזה אתר שהחסרות פעימה כשהלב בריא הן לא מסוכנות,ורשום משהו גם לגבי הרצף שלהן, הלב שלי נחשב בריא? ואני מרגישה שהן באות ברצף איך הן מבחינת ההולטר? 4. מה זה אומר לגבי הרישיון נהיגה אני אצטרך לעדכן אותם או שקרדיולוג מחליט? תודה רבה על העזרה !

1. לא צריכה בדיקות נוספות 2.פעימה מוקדמת יכולה לנבע מהרבה מצבים כולל אחרי אוכל. שכיחה יותר אצל אנשים עם צניחה של המסתם המיטרלי. לא עושה שום נזק ללב 3.בהולטר לא היו פעימות ברצף 4.לא תהיה בעיה ברשיון הנהיגה

23/02/2020 | 15:52 | מאת: שני

תודה על העזרה, שבוע טוב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים