פלפיטציות בלב שאני חש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/02/2020 | 20:19 | מאת: אורן

שלום יש לי מידי פעם פלפיטציות בלב זה יכול להתבטא שהקצב לב איטי ומהיר שאני חש את הפלפיטציות בלב לפני כמה חודשים עשיתי בדיקות לב כלליות שיגרתיות שלא עשיתי הרבה זמן כדאי לבדוק את מצב הלב הבדיקות היו תקינות בנוגע לפלפיטציות מדוע אני עדיין חש בזה ? מה ניתן לעשות שכביכול הכול בסדר ? למרות שאני עדיין חש את הבעיה הזאת מה דעתך ?

לא תמיד עומדת פתולוגיה מאחורי הרגשה של פלפיטציות.אבל לפעמים כן. צריך לתעד את הדופק בזמן הרגשה של פלפיטציות ואז אפשר יהיה להיות יותר חכמים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים