כאב ותחושה של דחיסה שד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/02/2020 | 10:42 | מאת: טל

שלום.בת 41 לפני כשבוע היה לי לילה עםמכאב חד בצד שמאל דופק מהיר ותחושה של חנת.עשיתי אקג תקין.3 ימים אחרי טרופנין ערך קטן מ58.דימר 0.14 הבנתי תקין.מאז צד שמאל לוחץ כואב לפעמים מתרחב לי לכל הזה .יש תחושה של מעיכה מעבר לכאב.תחושה שקשה לנשום.קרדיולוג רשם אוושה סיסטולית 2/6 בנקודה מיטרלית וטריקוספידלית.מה זה אומר?הפנה להולטר לב.רק בעוד שבוע התור.ואני מרגישה שהמצב שלי לא טוב

המצב לא נשמע נורא, אם נשמעה אוושה צריך לבצע בדיקת אקו ( לא הולטר שבודק הפרעות קצב )

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים